Σπύρου Οικοδομικά Υλικά. Από το καρφί ως το κεραμίδι...
Αρχική Σελίδα
Εταιρεία
Εγκαταστάσεις
Συνεργαζόμενες Εταιρείες
Νέα- Προσφορές
Τεχνική Υποστήριξη
Επικοινωνία
Υλικά:
 

  Shopping Cart Η Προσφορά / Παραγγελία είναι άδεια.  
 

VIMATOL-SPL Υπερ-ρευστοποιητής Σκυροδέματος / Μειωτής Νερού Υψηλού Βαθμού

VIMATOL-SPL Υπερ-ρευστοποιητής Σκυροδέματος / Μειωτής Νερού Υψηλού Βαθμού

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Το VIMAROL είναι ένα υγρό πρόσθετο που λειτουργεί σαν στεγανωτικό μάζης χάρη στη ρευστοποιητική του δράση. Σαν μειωτικό νερού ελαττώνει το πορώδες και βελτιώνει την συνεκτικότητα. Σαν ρευστοποιητής του έτοιμου σκυροδέματος αυξάνει την εργασιμότητα, δρα ενάντια στην απόμιξη των αδρανών και έτσι βελτιστοποιεί τη συμπύκνωση. 

Και στις δυο παραπάνω περιπτώσεις βελτιώνει την ενυδάτωση του τσιμέντου και την ανάπτυξη του τσιμεντοπολτού στη μάζα του σκυροδέματος, με αποτέλεσμα αύξηση των αντοχών και μείωση της υδατοπερατότητας. Επίσης μειώνεται σημαντικά η δημιουργία ρηγματώσεων από συρρίκνωση πήξης. 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το VIMAROL είναι σημαντικό βοήθημα για τη σκυροδέτηση αντλήσιμου σκυροδέματος, ειδικά όταν πρόκυται για περιπτώσεις πυκνού οπλισμού ή εμφανούς σκυροδέματος. 
Το VIMAROL προστίθεται σαν μειωτικό νερού κατά την παρασκευή του σκυροδέματος, οπότε μειώνοντας το λόγο Νερό/Τσιμέντο (Ν/Τ) αυξάνει σημαντικά την αρχική και τελική αντοχή του.
Το VIMAROL προστίθεται σαν ρευστοποιητής στο έτοιμο σκυρόδεμα, οπότε βελτειώνει σημαντικά την εργασιμότητα του αλλά και την τελική αντοχή του.
Και στις δυο περιπτώσεις λειτουργεί σαν στεγανωτικό μάζας, κυρίως όμως για πρακτικούς λόγους, χρησιμοποιείται προστιθέμενο στο έτοιμο σκυρόδεμα επιτόπου στο έργο σαν ρευστοποιητής - στεγανωτικό μάζας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Έχει χρώμα καστανό σκούρο. Η πυκνότητα του είναι 1,10 - 1,16 (kg/l). Το ph του  είναι μικρότερο ίσο του 5,20. Δεν περιέχει υδατοδιαλυτό χλώριο και η περιεκτικότητα σε αλκάλια είναι μικρότερη ίση με 1,0% κατά βάρος.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 
Η επιτρεπόμενη δοσολογία είναι 0,4 ~ 0,9 % στο βάρος του τσιμέντου, ενώ η συνιστώμενη δοσολογία 0,5 ~ 0,6% στο βάρος του τσιμέντου. 
Για τον προσδιορισμό της βέλτιστης κατά περίπτωση δοσολογίας απαιτείται η δημιουργία δοκιμαστικών μιγμάτων.

Παράγγειλέ το
Έγγραφο
ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Εικόνα 1   Εικόνα 2   Εικόνα 3  
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
   
 
1ο κατάστημα: 2ο χλμ. Τρικάλων - Πύλης (Αμπελάκια) Τηλ. 24310 34812 - 73912
2ο κατάστημα: 3ο χλμ. Τρικάλων - Πύλης (Κόμβος Τσαγκάδα) Τηλ. 24310 74812 -73812
e-mail: spyrouylika@yahoo.gr