Σπύρου Οικοδομικά Υλικά. Από το καρφί ως το κεραμίδι...
Αρχική Σελίδα
Εταιρεία
Εγκαταστάσεις
Συνεργαζόμενες Εταιρείες
Νέα- Προσφορές
Τεχνική Υποστήριξη
Επικοινωνία
Υλικά:
 

  Shopping Cart Η Προσφορά / Παραγγελία είναι άδεια.  
 

Σπιτάκι κήπου με πάνελ & Ξύλο

Σπιτάκι κήπου με πάνελ & Ξύλο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
   Τα προκατασκευασμένα σπιτάκια κήπου χρησιμοποιούνται για μικρές μεταφερόμενες εξοχικές κατοικίες, για σπιτάκια - αποθήκες κήπου της κατοικίας μας, για αποθήκες σε αγροκτήματα, για γραφεία και γενικά για χρήσεις όπου απαιτείται μια γρήγορη και μεταφερόμενη κατασκευή. Αποτελούν, λύση για περιπτώσεις στέγασης, όταν απαιτείται γρήγορη κατασκευή και άμεση τοποθέτηση ενός μικρού κτίσματος


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
   Τα προκατασκευασμένα σπιτάκια κήπου παράγονται σε τυποποιημένες διαστάσεις. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα για κατασκευή αυτών και σε ειδικές διαστάσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης. Οι τυποποιημένες διαστάσεις είναι:
  • 1,00 x 2,00  μέτρα
  • 2,00 x 3,00  μέτρα
  • 3,00 x 5,00  μέτρα


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
   Η κατασκευή των προκατασκευασμένων σπιτιών κήπου γίνεται από μεταλλικό σκελετό και πάνελ πολυουρεθάνης, τουλάχιστον πάχους 5εκ.. Εκτός από την τοιχοποιία η οποία κατασκευάζεται από πάνελ πολυουρεθάνης και το πάτωμα αυτών είναι από πάνελ πολυουρεθάνης πάχους 5εκ. έτσι ώστε να ελαχιστοποιούμε τις απώλειες θερμότητας της κατασκευής. Στη συγκεκριμένη κατηγορία κατασκευής η στέγη είτε είναι από πάνελ πολυουρεθάνης οροφής (ολλανδικό ή ρωμαικό κεραμίδι), είτε κατασκευάζεται από μεταλλικό σκελετό και φέρει κεραμίδια πορσελάνης. Η κατασκευή της στέγης καλύπτει τις προδιαγραφές για υγρομόνωση ( μεμβράνη ημιαναπνέουσα) και θερμομόνωση (εξιλασμένη ή διογκωμένη πολυστερίνη πάχους 5εκ.) μιας κανονικής στέγης κατοικίας. Στην εξωτερική επιφάνεια της τοιχοποιίας εφαρμόζεται ειδική επένδυση ξύλου σε απομίμηση κορμού με σκοπό να δωθεί η αίσθηση μιας ξύλινης κατασκευής.  Στο εσωτερικό η τοιχοποιία και η οροφή καλύπτονται από απλή γυψοσανίδα πάχους 1,25εκ. και το δάπεδο φέρει συνθετικό δάπεδο σε απομίμηση ξύλου, άριστης ποιότητας. Τέλος τα κουφώματα αυτής της κατηγορίας (πόρτα & παράθυρο) είναι αλουμινίου χρώματος καφέ και φέρουν διπλό τζάμι. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της κατασκευής μπορεί να επιλεχθεί διαφορετικό χρώμα στα κουφώματα.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:
   Για την κατασκευή ενός σπιτάκι κήπου από σχέτο πάνελ απαιτούνται από 15 έως 30 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την διάσταση αυτού.
 

Παράγγειλέ το
Έγγραφο
ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Εικόνα 1   Εικόνα 2   Εικόνα 3  
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
   
 
1ο κατάστημα: 2ο χλμ. Τρικάλων - Πύλης (Αμπελάκια) Τηλ. 24310 34812 - 73912
2ο κατάστημα: 3ο χλμ. Τρικάλων - Πύλης (Κόμβος Τσαγκάδα) Τηλ. 24310 74812 -73812
e-mail: spyrouylika@yahoo.gr