Σπύρου Οικοδομικά Υλικά. Από το καρφί ως το κεραμίδι...
Αρχική Σελίδα
Εταιρεία
Εγκαταστάσεις
Συνεργαζόμενες Εταιρείες
Νέα- Προσφορές
Τεχνική Υποστήριξη
Επικοινωνία
Υλικά:
 

  Shopping Cart Η Προσφορά / Παραγγελία είναι άδεια.  

Βρείτε μας:

Σπύρου Οικοδομικά Υλικά

ΣΠΥΡΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 με έδρα τα Τρίκαλα και λειτουργεί έως και σήμερα ως μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών υλικών. Η κύρια δραστηριότητα της είναι η εμπορία οικοδομικών υλικών, μέρος των οποίων παράγονται από την ίδια ή εισάγονται από χώρες του εξωτερικού.
Βασικός σκοπός της εταιρείας υπήρξε πάντα η εύρεση νέων υλικών και  τεχνολογιών οι οποίες να δίνουν λύση στα προβλήματα του ιδιώτη αλλά και του κατασκευαστή. Η συνεχή και ακατάπαυστη έρευνα όλα αυτά τα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να έχει την δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία οικολογικών προϊόντων, των οποίων η παραγωγή αλλά και η χρήση δεν προσβάλει το περιβάλλον.
Καθημερινός στόχος της εταιρείας αποτελεί η ταχεία εξυπηρέτηση του πελάτη, είτε αυτός είναι ο μέσος ιδιώτης, είτε ο εργολάβος μικρών ιδιωτικών έργων, είτε μεγάλος κατασκευαστής ιδιωτικών και δημοσίων έργων.  Οι βασικές αρχές της εταιρείας μας είναι:

  • Γρήγορη εξυπηρέτηση
  • Ορθή διεκπεραίωση των παραγγελιών
  • Ποιότητα υλικών και υπηρεσιών

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας εκτείνονται σε συνολική έκταση των 13000 τετρ. μέτρων σε δυο διαφορετικά σημεία της περιοχής των Τρικάλων με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Το πρώτο κατάστημα βρίσκεται στο 2ο χλμ Τρικάλων – Πύλης και  το οποίο εμπορεύεται σιδηρικά είδη, εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία και είδη προστασίας εργαζομένων. Επιπλέον λειτουργεί εκθεσιακός χώρος πλακιδίων δαπέδου, ειδών υγιεινής καθώς και φυσικών και τεχνητών διακοσμητικών λίθων. Το δεύτερο κατάστημα εδρεύει στο 3ο χλμ Τρικάλων – Πύλης απ’ όπου γίνεται η εμπορεία οικοδομικών, αδρανών και μονωτικών υλικών καθώς και λοιπών προϊόντων τα οποία μεταφέρονται από εμάς στον χώρο του έργου.
Η εταιρεία από τις αρχές του 2010  δραστηριοποιείται και στον χώρο της προκατασκευής. Συνδυάζοντας την εμπειρία των προηγούμενων ετών στα οικοδομικά υλικά και την εξειδικευμένη επιστημονική γνώση στο αντικείμενο του Πολιτικού Μηχανικού, κατασκευάζονται προκάτ σπιτάκια κήπου με άριστη ποιότητα και τα οποία προσφέρονται σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές. Επίσης, επεκτάθηκε η προσπάθεια αυτή και στην  κατασκευή προκάτ εξοχικών κατοικιών για τη θάλασσα και το βουνό.
Τέλος, η διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους πελάτες που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν και ανέδειξαν την εταιρεία ως μια από της καλύτερες επιχειρήσεις στο είδος της. 

Σας ευχαριστούμε….

 
Τεχνική Υποστήριξη:

 


Κατάλογος Επενδύσεων Πορσελάνης

 

 
Προσφορά:

Κεραμίδι Minnie Mouse (Κωδ. Π001)
 
Είσοδος Μελών:
Όνομα Χρήστη:
 
Κωδικός Πρόσβασης:
Θέλω να γίνω μέλος
Ξέχασα το password μου

 

 

 
1ο κατάστημα: 2ο χλμ. Τρικάλων - Πύλης (Αμπελάκια) Τηλ. 24310 34812 - 73912
2ο κατάστημα: 3ο χλμ. Τρικάλων - Πύλης (Κόμβος Τσαγκάδα) Τηλ. 24310 74812 -73812
e-mail: spyrouylika@yahoo.gr
Σπύρου Οικοδομικά Ξ₯λικά. Ξ‘Ο€ΟŒ το καρφί ως το κΡραμίδι... ×